اشتراک گذاری

تاریخچه چاپ و اختراع حروف چاپی توسط چینی ها

جالب است بدانید که اولین کتاب ثبت شده در تاریخ با نام Diamond Sutra (سوترای الماس با موضوع حکمت که در اوایل قرن 20 میلادی توسط اورل استین کشف شده و نسخه کامل آن در کتابخانه بریتیش لایبراری موجود می باشد ) بوده که توسط چینی ها و در سال 868 میلادی به چاپ رسیده است. البته بسیاری از افراد معتقدند که چاپ کتاب به تاریخی فراتر از آن برمی گردد و برای یافتن نشانه های آن فقط نیاز به تحقیقات گسترده تری می باشد.

به هر حال، چاپ های اولیه در نسخه های بسیار محدودی بودند و با عکس ها و طرح های تزئینی زیادی همراه می شدند. گفتنی است، در آن زمان انجام فرایند چاپ بسیار ابتدایی بود و افراد ابتدا محتوای مورد نظر خود را بروی چوب، سنگ یا فلز حکاکی می کردند و سپس رنگ یا جوهر را بروی آن می ریختند و برای چاپ اثر بروی پوست گوساله یا پوست آهو پرس می کردند. در حقیقت استفاده از این ابزارها، استانداری برای چاپ در آن زمان های دور محسوب می شد.

تاریخچه چاپ

ابداع یوهانس گوتنبرگ

از جمله افرادی که در تاریخچه چاپ تأثیر شگرفی ایجاد کرد می توان به یوهانس گوتنبرگ اشاره داشت. گوتنبرگ، مخترع و صنعتگر آلمانی که به آوردن نوآوری و دگرگونی در فرایند چاپ مشهور است، استفاده از چاپگر متحرک را معرفی کرد که استانداری جدید در صنعت چاپ قرن بیستم محسوب می شود.

اختراع گوتنبرگ پروسه چاپ را مقرون به صرفه ساخت و راه را برای چاپ هایی با حجم های بالاتر امکان پذیر کرد. وی روزانه بین 300  تا 500 برگ را چاپ می کرد و نخستین کتابی را که به این روش ارائه داد کتاب مقدس 42 سطری بود. البته همان طور که ذکر شد، گوتنبرگ فن آوری هایی را که سال ها قبل برایش فکر شده بود را به ثمر رساند.

ابداعات بعد از گوتنبرگ

ماشین چاپ پیشرفته بعدی در سال 1886 توسط  اتمار مرگنتالر (Ottmar Mergenthaler) معرفی شد. وی که لقب گوتنبرگ دوم را از آن خود کرده بود، ماشین لینوتایپ را ساخت و بزرگترین دگرگونی را در تاریخچه چاپ بوجود آورد. این اتفاق 400 سال پس از اختراع گوتنبرگ رخ داد و انجام چاپ را بسیار بهبود بخشید و پس از آن ماشین تحریر تله تایپ در روچسترنیویورک به سال 1928  رونمایی شد و بعد از آن  نیزRene Alphonse Higonnet به همراه Louis Marius Moyroud اولین دستگاه عکاسی را معرفی نمودند.

پیشرفت های بیشتر در تاریخچه چاپ

چند سال پس از پیاده سازی ایده چاپ ابریشمی در انگلستان، John Pilsworth از سانفراسیسکو کالیفرنیا این فرایند را گسترش داده و به شکل تمام رنگی در آورد و در نهایت آن را با فرایند screen printing معرفی کرد. این نوآوری های چاپ موجب ارائه سریگرافی (Serigraphy) شد که فرایند چاپی مبتنی بر استنسیل است که ساده ترین شیوه نسخه برداری به شمار می رود. در حقیقت استنسیل یک ورقه ای است که حروف یا طرح مورد نظر روی آن کنده شده و با پاشیدن و یا مالیدن رنگ یا مرکب بروی آن، شکل طرح یا حروف بروی سطح زیرین نقش می بندد.

اسلوب ساموئل سایمن

در سال 1907 نیز ساموئل سایمن در منچسر انگستان از پارچه ابریشم به عنوان یک صفحه برای چاپ استفاده کرد که در ابتدای امر، موارد استفاده تبلیغاتی و تجاری داشت و اکنون، هم به طور صنعتی و هم به صورت تکثیر هنری بکار گرفته می شود.

تکنیک ساموئل سایمن که به چاپ سیلک اسکرین معروف است بیشتر برای چاپ بروی البسه، پارچه، بسته های پلاستیکی، اجسام، سی دی، دی وی دی، مقوا، کاغذ، سرامیک، شیشه ، فلز بکار می رود. لازم به ذکر است، استفاده از دیگر متریال برای چاپ بروی صفحه در تاریخ مصری ها و یونانی ها در 2500 سال قبل از میلاد ذکر شده است.

چاپ وینیل

چاپ وینیل نسبت به انواع ذکر شده در این صنعت جدید تر می باشد. آگهی های وینیل به صورت دیجیتالی و با استفاده از پرینترهای جوهر افشان چاپ می شوند و قادر به چاپ تمام رنگی برای بیلبوردهای تبلیغاتی در فضاهای باز بوده و معمولأ در ابعاد بزرگ وجود دارند. امروزه بنر های وینیل از محبوب ترین تبلیغات محسوب شده و به لطف پیشرفت های بدست آمده در صنعت شیمی، روش های تولید و شرایط جدید کسب و کاری ارائه می شوند.

ناگفته نماند از این چاپ برای تبلیغات روی بدنه اتوبوس، روی زمین جهت پاساژها و فروشگاه ها، روی دیوار منازل و محل کار، روی شیشه سوپرمارکت ها، چاپ روی ماشین، قطارها و خیلی موارد دیگر استفاده می شود.

نمایندگی تعمیر دستگاه کپی

نمایندگی تعمیر دستگاه کپی خدمات تخصصی تعمیر و سرویس انواع مدل های دستگاه کپی و دیگر ماشین های اداری را به کاربران گرامی ارائه می نماید. در نمایندگی دستگاه کپی شما می توانید به انواع مدلهای مدرن دستگاه کپی در انواع برندهای سازنده دسترسی داشته باشید. همچنین تمامی خدمات پشتیبانی از محصولات را در بخش خدمات پس از فروش را دریافت نمایید.

در این مرکز مجموعه ای افراد ماهر و توانمند در زمینه تعمیر و بهینه سازی و تعویض قطعات ماشین های اداری در چندین بخش جداگانه و حرفه ای گرد هم آمده اند. این افراد با هدف جلب رضایت مشتریان خود وظیفه می دانند تا بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت ارائه دهند. واحدهای تعمیر تخصصی دستگاه کپی در بخش ذیل معرفی می شوند.

اخبار، اطلاعات، مقالات و سوالات متداول کاربران درباره دستگاه کپی را در سایر قسمت های سایت دنبال کنید

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩